Σίλβα: «Αφήσαμε πίσω τον ΠΑΟΚ, στόχος μας οι πρώτες θέσεις»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2020

Για την αναμέτρηση του Άρημε τον ΟΦΗ(19/12, 19:30) μίλησε ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων», Σάντε Σίλβα, στην κάμερα της NOVA τονίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουν φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Είμαστε καλά. Έχουμε πολύ δυνατό κίνητρο, ήταν μια σημαντική νίκη αυτή με τον ΠΑΟΚ, κυρίως για τους φιλάθλους μας, και τώρα περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι με ανυπομονησία».

Για το αν δίνει στην ομάδα κίνητρο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ το γεγονός ότι με νίκη παραμένουν στη δεύτερη θέση:

«Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Είμαστε στη δεύτερη τώρα και αν κερδίσουμε αύριο θα παραμείνουμε εκεί. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι αυτό».

Για το αν έχουν ξεχάσει ήδη τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Το έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι αυτό. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου πάμε για τη νίκη. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Για το γεγονός ότι ο Άρης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ με ένα καλό σερί αποτελεσμάτων:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές. Τώρα είμαστε σε καλό μομέντουμ. Αυτό το καλό κλίμα και την ωραία ατμόσφαιρα θέλουμε να τα διατηρήσουμε στα αποδυτήρια και να συνεχίσουμε τις νίκες».

Για όσα γνωρίζουν οι παίκτες για τον ΟΦΗ:

«Είδαμε κάποια videos μες στην εβδομάδα, έχουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Αλλά εμείς πάμε για να κερδίσουμε, είμαστε καλά και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα βοηθήσει τον Άρη το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο:

«Όπως είπα έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες ο ΟΦΗ, γι' αυτό παίζει και ανοιχτό ποδόσφαιρο. Έχουμε όμως κι εμείς καλή ομάδα, τους αναλύσαμε και πάμε να τους κερδίσουμε».

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται καλά, δεδομένου ότι η αγωνιστική εικόνα του είναι πολύ θετική τον τελευταίο καιρό:

«Νιώθω καλά, ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη, νιώθω καλά, και σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω το 100%, για την ομάδα και τους φιλάθλους»

Για τις επερχόμενες γιορτές:

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη, αλλά φυσικά και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον καθένα για το 2021. Χρόνια πολλά σε όλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.