Σίλβα: «Καθαρό 10άρι ο Ρικάρντο - Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την... ανακάλυψη»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λουίς Σίλβα.

Ο προπονητής της Κ23 της Φαμαλικάο μίλησε αναφορικά με τον Αντρέ Ρικάρντο που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της καριέρας του, αλλά και τον Μάρκος Πάολο που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη από την Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε αγωνιστεί με τον Σίλβα στη Φαμαλικάο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Άντρε Ρικάρντο, ανέφερε: «Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι ένα καλό παιδί, ισορροπημένος, γρήγορος που μπορεί να σκοράρει και πολύ δημιουργικός παίκτης. Είμαι πολύ ταπεινός σαν χαρακτήρας και μπορεί να εξελιχθεί γιατί δουλεύει και πολύ, όπως έγινε και όταν ήταν στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύω πως μελλοντικά θα επιστρέψει σε υψηλότερο επίπεδο στην Πορτογαλία».

Για να προσθέσει: «Είχε κάνει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο για αυτόν τον λόγο δεν αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα, όταν ο ίδιος δεν αποδέχθηκε με την πρόταση για ανανέωση με την Φαμαλικάο, αλλά ήρθε στην Κ23. Ωστόσο, όσες φορές αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα τα πήγε πολύ καλά και για εμένα ήταν κορυφαίος και πιστεύω πως ο σύλλογος δεν αξιολόγησε καλά τον ποδοσφαιριστή».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι ένα καθαρό 10αρι, δημιουργικός, έξυπνος και με κατανόηση του παιχνιδιού, μπορεί να αγωνιστεί επίσης στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά. Θα έλεγα πως τον χαρακτηρίζει η μεγάλη πίστη στις ικανότητες του Θα έδινα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Ρικάρντο και για την ανακάλυψη που έκανε».

Ενώ για τον Μάρκος Πάολο που απασχολεί τον Άρη, ανέφερε: «Ο Μάρκος Πάολο έπαιξε σε δύο παιχνίδια μαζί μου , είναι δημιουργικός με μεγάλες ικανότητες, είχε θέμα στην προσαρμογή του, είχε έρθει από τη Βραζιλία και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά έχει μεγάλο ταλέντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.