Σηκώνουν μανίκια στη Μίκρα

Αχίλλειος Έξαρχος05 Αυγούστου 2021

Η επικύρωση της συμφωνίας του Ηρακλή με την Τρίγλια και η προ ημερών υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας αποτέλεσε το πρώτο βήμα της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης των «κυανολεύκων», οι οποίοι επανέρχονται στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο μέσω της συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα. 

Επόμενο και σημαντικότερο βήμα για τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι να τρέξουν τις διαδικασίες για τη συγκρότηση της νέας ομάδας. Με δεδομένο, μάλιστα, πως η ομάδα στήνεται εξ ολοκλήρου από το μηδέν, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να στηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. 

Σε ό,τι αφορά τον νέο προπονητή, όπως έχει ήδη μεταφερθεί ο Κώστας Γεωργιάδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον σχηματισμό της νέας ομάδας, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν για τις υπόλοιπες θέσεις του τεχνικού επιτελείου αλλά και για άλλες νευραλγικές θέσεις, όπως φερ’ ειπείν του γενικού αρχηγού. Φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση, πάντως, φαντάζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης, στον οποίο έχει γίνει η σχετική κρούση και εκτιμάται πως θα απαντήσει θετικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.