Σίγκνιεβιτς: «Ο Αρης είναι καλύτερος από τη Γκόμελ, το μόνο συν πως θα έχει παιχνίδια στα πόδια της»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 Και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Μικολάι Σίγκνιεβιτς, και μίλησε για την κλήρωση της Γκόμελ με τον Αρη, το στυλ παιχνιδιού της αλλά και το τι πρέπει να προσέξει ο Αρης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν είναι καλό για την Γκόμελ που κληρώθηκε κόντρα στον Αρη, η ελληνική ομάδα είναι καλύτερη, ανώτερη ποιοτικά. Ο Αρης είναι το φαβορί, δεν είναι διάσημη η Γκόμελ αλλά δεν είναι κακή ομάδα. Προχώρησε σε αλλαγές, πήρε το Κύπελλο, αλλά στη χώρα η ΜΠΑΤΕ κυριαρχεί».

Για το στυλ της: «Παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις, τρανζίσιον, έχει παίκτες για να παίξει κόντρα επίθεση. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο, ο Αρης θα πρέπει να αποφύγει να ρισκάρει. Εκτιμώ ότι ο Αρης έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Αρης: «Οι Αλεξίγιεβιτς και Μπάγκα, έπαιζα μαζί τους στην ΜΠΑΤΕ. Στη Γκόμελ μπορούν να παίξουν μόνο ως ομάδα, μόνο τότε έχουν τύχη για το ματς. Αν παίξουν ατομικά, τότε δύσκολα. Η Γκόμελ θα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, θα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, αυτό είναι το πλεονέκτημά της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.