Σιγάλας: «Ομάδα με μεγάλο ταλέντο, αλλά και έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ mateco, το Σάββατο 15/10 (19:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του, ενώ πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου.

Ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των "κίτρινων", Γιώργος Σιγάλας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για τον αυριανό αγώνα. Ευτυχώς δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο, αλλά και έμπειρους παίκτες, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι και τη σημασία του για τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτός είναι ο στόχος του προπονητή μας, και όσο μπορούμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος μια ομάδα πιο ισορροπημένη μπασκετικά. Έχει τρεις πολύ ταλαντούχους ξένους παίκτες στην περιφέρειά του και νομίζω ότι εκεί θα κριθούν πολλά, από την άποψη ότι δεν πρέπει να μπουν στον ρυθμό και να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.