Σιγά μην άφηνε το θέμα με τους Αφρικανούς στην τύχη του

Κώστας Πετρωτός14 Δεκεμβρίου 2023

Ήταν μία καλή ευκαιρία η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για να καταγράψουμε τις απόψεις του και για ένα θέμα που ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του περίπου σε ένα μήνα από τώρα: την πιθανή απουσία των Μπάμπα, Εκόνγκ και Σαμάτα στο Κόπα Αφρικα. 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε αρχικά μία απάντηση που για όσους τον γνωρίζουν, ξενίζει: «Γνωρίζετε από τώρα αν θα είμαστε ζωντανοί μέχρι εκείνη την μέρα; Γνωρίζετε ότι θα πάνε σίγουρα σε αυτή την διοργάνωση οι παίκτες;». Προφανώς, ο Ρουμάνος τεχνικός ήθελε να φύγει από αυτό το θέμα η κουβέντα ή για να το γράψω καλύτερα, να μην το ανοίξει πολύ. Από τα όσα είπε μετά, φαίνεται ότι τον απασχολεί και πολύ μάλιστα και ήδη έχει αρχίσει να κάνει ενέργειες από όσα είπε μετά.

«Αν έρθει κλήση για κάποιον παίκτη για να παίξει στο Κόπα Άφρικα, θα το δούμε», είπε κάποια στιγμή και με βάση αυτά που γνωρίζουμε προφανώς επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ανοιχτό θέμα για το αν ο Μπάμπα και ο Εκόνγκ (λόγω Πεσέιρο) πάνε στις εθνικές τους ομάδες. Με απλά λόγια υπάρχουν ζυμώσεις και συζητήσεις και ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ κρατήσει κάποιον από τους τρεις παίκτες εδώ. Πέταξε και μεταγραφική σπόντα ο 54χρονος τεχνικός. «Αν προκύψει κάτι που θα προσφερει λύση και θα μας αναβαθμίσει, θα το κάνουμε, αλλά προέχει να κερδίσουμε αυτά τα τρία σερί ματς που έχουμε μέχρι τις γιορτές. Έχουμε συζητήσει για το τι χρειάζομαστε στις μεταγραφές», τόνισε και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως έμμεση παραδοχή πώς και με τον Ιβάν Σαββίδη έχει συζητήσει και προεργασία έχει γίνει γύρω από τα μεταγραφικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.