Σίδνεϊ: Αντιεμβολιαστής και αρνητής του κορωνοϊού-Ποιος είναι ο ιερέας που μαχαιρώθηκε μέσα σε εκκλησία

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα μέσα σε εκκλησία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, καθώς ιερέας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στον ναό, στον οποίο ιερουργούσε.

Πρόκειται για τον επίσκοπο Mari Emmanuel, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ στράφηκε εναντίον του με μανία.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από την Αστυνομία, ωστόσο, πιστοί που συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία απείλησαν να τον λιντσάρουν.


Ποιος είναι, όμως, ο Mari Emmanuel, ο οποίος δέχθηκε τα μανιασμένα χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στην εκκλησία; 

Ο Mari Emmanuel είναι εξέχων ηγέτης μιας υπερσυντηρητικής αίρεσης της Ασσυριακής Εκκλησίας. Έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με τα πύρινα κηρύγματά του κατά των εμβολίων και των lockdown.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκκλησίας,Christ The Good Shepherd Church, ο Emmanuel ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου για τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής, μεταξύ άλλων και στην Αριζόνα των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο και στη Λωρίδα της Γάζας πριν μερικές εβδομάδες.

Στο ποιμαντικό του μήνυμα, που φιλοξενείται στον ιστότοπο της εκκλησίας, ο ιερέας αναφέρει μεταξύ άλλων πως «στην εποχή μας πιστεύουμε ότι η πιο σημαντική και θεμελιώδης διαπίστωση είναι να φτάσουμε στην αλήθεια.

 Ο κόσμος βομβαρδίζει το ανθρώπινο γένος με τόσες πολλές πληροφορίες, που αρκετά συχνά χάνουμε τον προσανατολισμό μας στο να διακρίνουμε το ψέμα από την αλήθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.