Σιδηρόπουλος στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, Διαμαντόπουλος σφυρίζει τον Αρη

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1 ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Το Σάββατο 2/10 ο Αρης υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης και άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Βοηθοί του είναι Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Μπαλτάς (Αχαΐας), ενώ 4ος θα είναι ο Βρέσκας (Πιερίας).

VAR είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα και AVAR ο Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (3/10) και ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Βοηθοί του είναι οι Κολοσιώνης (Αιτ/νιας) και Θανασιάς (Ηπείρου) και 4ος ο Περράκης (Αθηνών).

VAR είναι ο Κουτσιαύτης (Αρτας) και AVAR είναι Ευαγγέλου (Αθηνών).

Τον 41χρονο Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς που είναι διεθνής από το 2010, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή 3/10.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Τόμαζ Κλάτσνικ και Αντρζ Κόβασιτς και 4ος ο Σπυρίδων Ζαμπάλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

VAR είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας).

Στο Βόλος-Αστέρας Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Παπαπέτρου (Αθηνών), στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), στο Ιωνικός-Λαμία θα σφυρίξει ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Δείτε τους διαιτητές και τους συνεργάτες τους σε όλους τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.