Σιδηρόπουλος-Η πρόκριση στο Χάιμπουρι, η ατάκα του Τουρσουνίδη και η αγροτική ενασχόληση με τα σιτάρια!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο βετεράνος ακραίος αμυντικός, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη σημερινή επέτειο της επικής πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της Άρσεναλ στο Χάιμπουρι, τη φετινή εικόνα του Δικεφάλου, τον Ιβάν Σαββίδη και την ενασχόλησή του με τη γεωργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι από το Χάιμπουρι, ασχολείται με τη γεωργία:

«Οι ρίζες μου είναι από το Πρόχωμα. Ο πατέρας μου ασχολήθηκε με τη γεωργία, έτσι μετά το ποδόσφαιρο ασχολήθηκα με τη γεωργία. Έχω το πιο γλυκό καρπούζι στα Βαλκάνια! Να φέρετε και αλάτι για τα καρπούζια γιατί είναι πολύ γλυκά! Και με το στάρι ασχολούμαι».

Για το ότι αν ήταν δύσκολη αυτή η απόφασή του, μετά το ποδόσφαιρο:

«Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Το έκανα και μικρός και το συνεχίζω πλέον. Είναι μια δουλειά που με ευχαριστεί και με ικανοποιεί».

Για το αν είχε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή μετά το φινάλε της καριέρας του:

«Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το ποδόσφαιρο. Δεν μου έλειψε γιατί κάθε Κυριακή πηγαίνω στην Τούμπα. Παρακολουθώ τα ματς. Έχω φίλους καλούς ειδικά όταν ήταν Βρύζας και Ζαγοράκης στην ομάδα. Όλα τα χρόνια πηγαίνω, όπως και τώρα. Θα βρίσκομαι σήμερα στην Τούμπα για το ματς».

Για το τι ακούει στο Πρόχωμα για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι περίπου όσα έχει πει ο Σαββίδης. Ότι δεν μπορεί να αφήσει τον ΠΑΟΚ, τον αγάπησε πάρα πολύ. Κάποια πράγματα τον αφήνουν να είναι μακριά τώρα. Από τότε που ανέλαβε υπάρχει ηρεμία οικονομική, δεν υπάρχει κανένα θέμα, ενώ πριν ξέρετε καλύτερα τι συνέβαινε. Έχει ησυχάσει ο ΠΑΟΚ. Έχει σταθερότητα και δουλεύει σε άλλα πλάνα και πρότυπα. Αν σ’ ένα ματς δεν πάει καλά, συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες. Με τον Σαββίδη βλέπουμε και καλή ομάδα».

Για το τι του έχει μείνει από την πρόκριση επί της Άρσεναλ:

«Είναι πολλά χρόνια που πέρασαν από τότε, αλλά ήταν μια πρόκριση που ούτε εμείς την περιμέναμε. Η Άρσεναλ πήρε το νταμπλ μετά στην Αγγλία. Είχε τη μισή Εθνική Γαλλίας και Ολλανδίας. Εμείς με τον Άγγελο προπονητή είχαμε πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Είχαμε αβαντάζ τη νίκη της Τούμπας με 1-0 και πήγαμε να κρατήσουμε το σκορ. Είχαμε μεγάλη πίεση, αλλά αντέξαμε και πριν τελειώσει το ματς ισοφαρίσαμε και πήραμε μεγάλη πρόκριση».

Για το αν θυμάται ένα περιστατικό από το παιχνίδι:

«Επειδή δεχθήκαμε πάρα πολύ πίεση, λέω σε στον Τουρσουνίδη σε κάποια στιγμή «κάλυψέ με» και μου είπε: «Δεν μπορώ, θα σκάσουμε συνέχεια πάνω-κάτω!». Είχαμε τέτοια πίεση μεγάλη αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον τωρινό ΠΑΟΚ κι αν ειδικά μετά το ματς με την ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη αισιοδοξία:

«Έχουμε αλλάξει προπονητή, γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Έχει καινούριους παίκτες. Είναι θέμα χρόνου. Η ομάδα έχει παίκτες με ποιότητα. Σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο μόνος αντίπαλος για τη διεκδίκηση του τίτλου. Βαθμό με βαθμό θα το δούμε ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα. Είναι μικρή η ψαλίδα. Ο Σαββίδης θα ενισχύσει την ομάδα και πιστεύω θα πάμε βαθμό-βαθμό ως τέλους».

Για τον Μιχαηλίδη κι αν έχει επαφή μαζί του:

«Είναι από τα Γιαννιτσά. Η τελευταία εμφάνισή του μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι νεαρό παιδί, θέλει τον χρόνο του. Είναι σε μια ομάδα με πολλές απαιτήσεις. Πρέπει να ανταποκριθεί σ’ αυτές. Μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερος».

Για το τι είναι δυσκολότερο για εκείνον τα χωράφια ή η πίεση από την Άρσεναλ;

«Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Για τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο δεν υπάρχει δύσκολο. Αρκεί να δουλεύεις. Τα αγαπώ και τα δύο πολύ. Και κανέναν αντίπαλο δεν φοβήθηκα και τα στάρια δεν φοβάμαι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.