Σιδηρόπουλος: «Αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ - Η ανανέωση θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει ήδη»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αποψινό παιχνίδι με την Λίνκολν, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, όπως μας έχει δείξει στο παρελθόν, αν πιάσει την απόδοση που μπορεί μπορεί να φτάσει άνετα στο αποτέλεσμα που θέλει κόντρα στην Λίνκολν. Μέχρι ένα σημείο μπορεί να επηρεαστείς από τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες είναι έμπειροι και όταν πρέπει να πάρουν ένα παιχνίδι μπορούν. Στο σκοράρισμα, βέβαια, δεν είναι εύκολος, αλλά φτιάχνει φάσεις.

Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει. Δεν μπορεί ο Σφιντέρσκι να σκοράρει στην εθνική και εδώ να μην μπορεί. Ίσως είναι το ψυχολογικό, όμως, αυτά ξεπερνιούνται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μεγάλο θέμα να δέχεται η ομάδα τόσα γκολ. Δεν μας έχει συνηθίσει να τρώει τρία γκολ από τον Ιωνικό. Σε όλες τις ομάδες ισχύει ότι πρώτα κοιτάς το μηδέν. Αυτό είναι θέμα δουλειάς μεταξύ των παικτών και του προπονητή.»

Για τους μπακ, συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στα γκολ δεν φταίει συγκεκριμένα κάποιος παίκτης, είναι συνολική η άμυνα. Οι Τέιλορ και Σίντκλεϊ είναι επιθετικοί, ενώ ένας μπακ οφείλει πρώτα να είναι μπακ και μετά με τις δυνατότητές του να βοηθήσει την ομάδα και μπροστά.»

Για την τακτική του Λουτσέσκου: «Για να μπορέσεις να εφαρμόσεις ένα σύστημα πρέπει πρώτα να κοιτάξεις τους παίκτες που έχεις. Ορισμένοι προπονητές επιμένουν σε κάποια πράγματα. Αφού θέλεις να παίζεις έτσι πρέπει να έχεις τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι άμεσο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει μάθει να χάνει τρία ματς στη σειρά. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ αυτός. Άντε να κάνει 2-3 ήττες συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ναι μεν θέλεις να παίξεις κάποιο ποδόσφαιρο, αλλά αν οι παίκτες σου δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν προσαρμόζεσαι και μετά στην μεταγραφική περίοδο λες στους αρμόδιους τι ακριβώς θέλεις. Αυτή την στιγμή χρειάζονται αλλαγές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε, ήδη, να έχει ξεκινήσει.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.