Σιαμπάνης: «Τυφλή εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας- Έχουμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2022

Ο Μάριος Σιαμπάνης «βλέπει» πρεμιέρα με το... δεξί, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για να πάρουν τους τρεις πρώτους βαθμούς, κόντρα στον Λεβαδειακό (21/08, 20.30).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη μίλησε σχετικά με την προοπτική κατάκτησης της νίκης από τον Άρη, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σχολίασε το επίπεδο συνοχής της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

;c++)b[c]="";return>

«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και υψηλό επίπεδο ποιότητας ως ομάδα. Έχουμε δει ότι ο αντίπαλος θέλει να παίξει με την μπάλα κι αν συμβεί αυτό, εμάς θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Αυτό είναι κάτι που θα μας ευνοήσει και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία βρήκαμε γκολ, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα σκοράρουμε και με τον Λεβαδειακό».

Για το ότι ο Άρης δέχτηκε γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε με την Γκόμελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Τα γκολ αυτά δεν οφείλονται στον κακό αμυντικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά σε ατομικά λάθη. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Έχουμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα».

Για τη συνοχή της ομάδας και αν είναι σε καλό επίπεδο:

«Δουλεύουμε σκληρά. Από τις μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο παιχνίδι με την Μακάμπι έως σήμερα σε αυτόν τον τομέα ο Άρης εμφανίζεται βελτιωμένος. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα κι αυτό μας βοηθάει όλους. Πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.