Σιαμπάνης: «Ο Πάρντιου μας έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Στα όσα τους είπε ο Άλαν Πάρντιου σε έντονο τόνο στα αποδυτήρια απέδωσε την αλλαγή εικόνας του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και τελικώς τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Μάριος Σιαμπάνης.

«Φυσικά και θα ήθελα να δείξω ότι παρόλο που δεν παίζω δουλεύω σκληρά για να είμαι 100% έτοιμος, έχω κοντά μου ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, με βοηθάνε στην καθημερινότητά μου να κρατάω ψηλά το κεφάλι», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Cosmote TV για να προσθέσει:

«Όλοι θέλουν να παίξουν αλλά δυστυχώς παίζουν έντεκα. Δεν είμαι ευχαριστημένος που δέχθηκα γκολ αλλά είμαι για το γεγονός πως κέρδισε η ομάδα».

Για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο 23χρονος πορτιέρε ανέφερε: «Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, στο ημίχρονο ο προπονητής έβαλε τις φωνές και συγκεντρωθήκαμε. Μπήκαμε χαλαρά, πήγαμε στον ρυθμό του αντιπάλου που προηγήθηκε, ό,τι χειρότερο στο τέλος του ημιχρόνου. Βγήκαμε έξω και ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.