Σιαμπάνης: «Είμαστε ο Άρης και να δίνουμε πάντα το 101%»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2020

Ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε μετά από τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα (1-0), πλέκοντας το εγκώμιο του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκου, ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» έμειναν στην κορυφή όπως τους άξιζε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά σχολίασε: «Όλα αυτά προέρχονται από σκληρή προπόνηση.΄Ηρθα σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Είναι μια δικαίωση για τον προπονητή των τερματοφυλάκων μας, τον Γιάννη Πλαβούκο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη. Αυτός χαίρεται περισσότερο και από μένα. Είτε ήμουν 17 είτε μεγαλύτερος θα ήθελε να παίξω γιατί πιστεύει σε μένα και τον ευχαριστώ δημόσια».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με τα κρούσματα: «Σίγουρα το να μην παίξεις ένα σαββατοκύριακο σε πάει πίσω. Δεν επαναπαυτήκαμε, μελετήσαμε όλη τη βδομάδα τον Αστέρα. Χαιρόμαστε που πήραμε τους τρεις βαθμούς και έμεινε η ομάδα εκεί που της αξίζει. Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τον επόμενο αγώνα».

Για το ότι φάνηκαν έτοιμοι παρά τα προβλήματα: «Όλα προέρχονται από τα αποδυτήρια, το καλό κλίμα και τη δουλειά του προπονητή. Είμαστε ο Άρης και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε πάντα το 101%».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.