Shakira: Σφουγγαρίζει και τραγουδά, «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» (vid)

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2023

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το τραγούδι που επέλεξε τραγουδήσει η Κολομβιανή σταρ σε νέο βίντεο που δημοσίευσε. Τον τελευταίο καιρό, κάθε κίνηση της Shakira γίνεται πρωτοσέλιδο και viral στα social media, όπως ακριβώς έγινε και με το πρόσφατο βίντεο να σφουγγαρίζει τραγουδώντας.

Η Shakira δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες, τραγουδάει με μια σφουγγαρίστρα στα χέρια, ενώ βρίσκεται στην κουζίνα. Μόνο που το τραγούδι δεν είναι καθόλου αδιάφορο, αφού στους στίχους λέει: «I might kill my ex», δηλαδή «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου».

Οι στίχοι είναι από το τραγούδι «Kill Bill» της SZA, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο TikTok και μιλάει για μια περιφρονημένη γυναίκα που εκδικείται τον πρώην σύντροφό της. Και το γεγονός πως Shakira το δημοσίευσε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προφανώς μόνο τυχαίο δεν είναι.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/ Δεν είναι η καλύτερη ιδέα/ Η νέα του κοπέλα είναι επόμενη, πώς βρέθηκα εδώ;/ Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/ Ακόμα τον αγαπώ όμως/ Καλύτερα στη φυλακή παρά μόνη/ Τα έκανα όλα για την αγάπη», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι, που λέει η 46χρονη τραγουδίστρια

Αναμενόμενα οι φανς δεν το άφησαν ασχολίαστο, με κάποιους να ανησυχούν μάλιστα με την κίνηση της Shakira, που φαίνεται να έχει βαλθεί να εκδικηθεί τον 36χρονο πρώην σύντροφό της, Ζερά Πικε, ο οποίος πρόσφατα έκανε Instagram official την σχέση του με την 23χρονη Κλάρα Τσία Μάρτι.

«Η Κλάρα και ο Πικέ το βλέπουν αυτό», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος φαν αστειεύτηκε: «Απλά κάν'το κορίτσι μου, θα σε καλύψω».

Πηγή:www.gazzettaplus.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.