Σγούρος: «Με τον Πάρντιου είμαστε καλύτερα, έβαλε τους κανόνες του στην ομάδα»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άλαν Πάρντιου αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου, μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση ο Ραφαήλ Σγούρος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση! Γενικώς, μετά την έλευση του νέου προπονητή είμαστε καλύτερα. Πάμε τώρα για τη νίκη στον Βόλο. Θα είναι αποτυχία όποιο άλλο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον νέο προπονητή του Άρη, Άλαν Πάρντιου, σημείωσε: «Ο κύριος Πάρντιου έχει βάλει ήδη τους δικούς του κανόνες στην ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον καινούργιο μας προπονητή. Αλλάξανε τα πράγματα προς το καλύτερο».

Για την αναμέτρηση απέναντι στον ΝΠΣ, υπογράμμισε: «Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρει καλά αποτελέσματα με σημαντικές ομάδες. Γνωρίζουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, που χρειάζονται προσοχή. Εμείς, όμως, από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε κανέναν. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στις κόντρα επιθέσεις. Από την άλλη, όμως, πρέπει να προσέξουμε πολύ τους επιθετικούς του Βόλου, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε ώθηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.