Σγουρής: «Αναγκαίο να συσπειρωθούν όλοι γύρω από την ομάδα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Για την απόφαση της ΕΕΑ να χορηγήσει άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή για το Πρωτάθλημα της Super League 2, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο άμεσος συνεργάτης του Στράτου Ευγενίου, Κώστας Σγουρής.

Αναλυτικά: «Εμείς είχαμε καταθέσει την εγγυητική στο ταμείο των παρακαταθηκών, όμως από φέτος η ΕΕΑ δεν το δεχόταν και ήθελε να εκδώσουμε την εγγυητική από τράπεζα. Επειδή έτυχε να είναι 15 Αύγουστος υπήρχε μια καθυστέρηση και από την τράπεζα που συνεργαζόμασταν και έτσι η ΕΕΑ στην αρχή δεν μας χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. 

Εμείς από την πλευρά μας καταθέσαμε όλα τα δικαιολογητικά αρχές Σεπτεμβρίου και λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος ελέγχθηκε ο φάκελός μας που ήταν νόμιμος σε όλα και έτσι πήραμε άδεια συμμετοχής. Συνεχώς στον Ηρακλή ψάχνουν κάτι να βρουν. Ο κ. Ευγενίου και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρχει διαφάνεια και να μην υπάρχουν ανοίγματα. 

Στην Ελλάδα έχουμε παρανοήσει με τα χρήματα. Δεν μετράνε μόνο τα χρήματα. Εμείς θέλουμε να υπάρχει στον Ηρακλή σωστή οργάνωση και διαχείριση σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή να είναι δίπλα μας είτε κάνουμε καλή εκκίνηση στο Πρωτάθλημα, είτε όχι. Είναι αναγκαίο να συσπειρωθούν όλοι γύρω από την ομάδα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Μην ξεχνάμε που ήταν η ομάδα πριν και που πάει να οδηγηθεί τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.