Σφραγίζει το εισιτήριο η Γαλλία, μάχη Πορτογαλίας - Γερμανίας, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης18 Ιουνίου 2021

 Γαλλία και Ισπανία καλούνται να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους όταν η Πορτογαλία με τη Γερμανία θα παίξουν τα ρέστα τους για να πάρουν τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του ομίλου του «θανάτου» που συμμετέχουν. 

 Η Ουγγαρία θα υποδεχτεί τη Γαλλία θέλοντας να κάνει την έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το θέλω με το μπορώ όμως στην προκειμένη περίπτωση απέχει όσο η μέρα με τη νύχτα και οι τρικολόρ αναμένεται εύκολα να κατακτήσουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση.

 Διπλό της Γαλλίας στο 1.31, over 2.50 γκολ στο 1.85 και anytime σκόρερ Μπενζεμά στο 2.40 που θέλει να πάρει... μπροστά μετά την πολυετή αποχή του από την Εθνική Γαλλίας.

Fantasy Euro Tournament στη Stoiximan: Εγγυημένα χρηματικά έπαθλα 1.150.000€*.

 Στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Γαλλία, οι δυο ομάδες γνωρίζουν πως με νίκη γίνονται το φαβορί για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Θα τα παίξουν, όμως, όλα για όλα όταν γνωρίζουν πως με την ισοπαλία μπορούν να περάσουν χερι - χέρι στην επόμενη φάση (με την προϋπόθεση την τελευταία αγωνιστική η Γερμανία να νικήσει την Ουγγαρία).

 Ισοπαλία στο 3.30 ενώ αξίζει να μελετήσετε τις επιλογές της Stoiximan και στα τελικά σκορ με το 1-1 να δίνει 6.60.

 Στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος του Σαββάτου η Ισπανία είναι το απόλυτο φαβορί με αντίπαλο την Πολωνία που προέρχεται από την ήττα - έκπληξη κόντρα στη Σλοβακία.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

 Νίκη της Ισπανίας στο 1.38 και πίστη πως ένα γρήγορο γκολ θα επιτρέψει στη γηπεδούχο να διώξει το άγχος προσφέροντας συνάμα σκορ και θέαμα (over 1.82 γκολ)

 21+

 | Παίξε Υπεύθυνα

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό των επάθλων του τουρνουά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.