Σφοδρή επίθεση της Marca στον Σάντος: «Είναι ψεύτης, είναι δράμα για την Πορτογαλία«

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Η ήττα της Πορτογαλίας από τους Ισπανούς δεν αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία από ορισμένα ΜΜΕ, αλλά όχι πορτογαλικά, με τη Marca να ασκεί σκληρή κριτική στον Φερνάντο Σάντος τόσο για την εικόνα της ομάδας, όσο και για τη μη κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο Nations League.

Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων η Πορτογαλία ήθελε να μην χάσει για να τερματίσει πρώτη στο 2ο όμιλο της League A, με αποτέλεσμα ο Σάντος να παρατάξει την ομάδα άκρως αμυντικά, έχοντας όμως ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Μοράτα έκανε το 0-1 και τελικά η «φούρια ρόχα» πέρασε στην πρώτη θέση.

Η ιστοσελίδα της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της Ισπανίας εξαπόλυσε σφοδρή επίθεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη».

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένα δράμα για την Πορτογαλία», αναφέρει ο τίτλος της ενότητας, με την κριτική από τον Ισπανό δημοσιογράφο της Marca, Μιγκέλ Άνχελ Λάρα, οποίος στάθκ=ηκε στις δηλώσεις του Σάντος ότι η Πορτογαλία θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Είπε ψέματα, για ακόμα μία φορά, λέγοντας ότι η Πορτογαλία θα είναι μια γενναία ομάδα, ότι θα βγουν για να κερδίσουν και να κυριαρχήσουν της Ισπανίας. Η εθνική Πορτογαλίας έχει καλύτερους παίκτες από προπονητή, έναν προπονητή που είναι ιστορία για τη χώρα του λόγω του Euro 2016, ο οποίος όμως πλέον αποτελεί βαρίδι στα πρόθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ισπανία εντάχθηκε στη μαύρη ιστορία της Πορτογαλίας, όπως η Ελλάδα (σ.σ. αναφέρεται στο Euro 2004), όπως η Σερβία (σ.σ. αναφέρεται στην εντός έδρας ήττα στα προκριματικά του Μουντιάλ που έστειλε την Πορτογαλία σε μπαράζ). Ο προπονητής της το ζήτησε», αναφέρει ο Άνχελ Λάρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.