Σφιντέρσκι: «Ήμουν κοντά στην Ουνιόν, ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει με λίγα χρήματα»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολίνου μίλησε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά το τέρμα που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μάλιστα αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον της Ουνιόν και της Μπολόνια που μπήκαν στην «μάχη» για την απόκτησή του, ενώ αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στους Γερμανούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα οικονομικό όριο και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά η μεταγραφή χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιόν, πιο κοντά απ' ότι στην Μπολόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς», τόνισε ο Σβιντέρσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.