Σφιντέρσκι: «Φταίω κι εγώ για τα μπουκάλια που πέταξαν οι Αλβανοί, αλλά τρελάθηκα απ' τη χαρά μου»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2021

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Πολωνίας επί της Αλβανίας, καθώς πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε το «χρυσό» γκολ στη νίκη της χώρας του επί αλβανικού εδάφους.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, με το γκολ που πέτυχε σημάδεψε την αναμέτρηση, διότι Αλβανοί οπαδοί πετούσαν μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα ακόμη και...κινητά τηλέφωνα προς την πλευρά των Πολωνών, οι οποίοι εκείνη την ώρα πανηγύριζαν. Με τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή και να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι.

Εν τέλει η αναμέτρηση ξαναξεκίνησε με το αποτέλεσμα να παραμένει ως είχε (0-1) μέχρι το τέλος και τον Κάρολ Σφιντέρσκι να χαρίζει την νίκη στην χώρα του.

Αργότερα, ο επιθετικός του Δικεφάλου στις δηλώσεις του, ανέλαβε και αυτός μερίδιο της ευθύνης αλλά και σχολίασε αν γίνονται τα ίδια περιστατικά και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που σημείωσα. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι οι οπαδοί αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο ήταν και ως ένα βαθμό και δική μου ευθύνη. Δεν ήταν αναγκαίο να τρέξω προς το μέρος τους για να πανηγυρίσω, αλλά εκείνη την στιγμή βρισκόμουν κάτω από την επιρροή των συναισθημάτων μου» ανέφερε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Έχoυν γίνει πάρα πολλά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους οπαδούς πριν από την πανδημία. Νομίζω ότι θα μπορούσε» ήταν το σχόλιό του, ενώ στην κερκίδα εξακολουθούσαν να του πετάνε μπουκάλια την ώρα των δηλώσεων.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.