Σφιντέρσκι: «Έχω επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ - Το μυαλό μου είναι εδώ»

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Αφού σχολίασε την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Κάρολ Σφιντέρσκι ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι το μυαλό του είναι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην NOVA:

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε απογοητευμένοι. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Είναι στενάχωρο. Έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα για την συνέχεια: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ο κόουτς διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα, η σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει σταθερότητα: «Σίγουρα χρειαζόμαστε μια σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Η εικόνα της ομάδας σήμερα ήταν αρκετά καλή, αξίζαμε τη νίκη αλλά φεύγουμε μόνο με έναν βαθμό από την Τρίπολη. Κοιτάμε μόνο μπροστά, έχουμε να κερδίσουμε πολλά».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι. Έχω κάποια επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ’ αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.