Σφιντέρσκι: Διεκδικεί το βραβείο του Πολωνού αθλητή του μήνα μαζί με Λεβαντόσφκι!

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Άλλη μια αναγνώριση για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, καθώς διεκδικεί το βραβείο του Πολωνού αθλητή του Οκτώβρη μαζί με τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Φαίνεται ότι δεν ξεχάστηκε τόσο εύκολα το γκολ που είχε πετύχει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με την φανέλα της εθνικής του χώρα κόντρα στην Αλβανία, καθώς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ έπαιξε σημαντικό ρόλο για την επιλογή του στην συγκεκριμένη λίστα.

Η αναφορά για Σφιντέρσκι: 

«Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τον Οκτώβριο είχε μια ιστορική συνεισφορά στην ομάδα, σημειώνοντας ένα σημαντικό γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλβανία. Πρόκειται για έναν από τους στρατιώτες του Πάολο Σόουζα, με φοβερή προσωπικότητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί στην παρουσίαση του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά για το φαβορί για τον τίτλο του «αθλητή» του μήνα, δεν είναι άλλος από τον Λεβαντόφσκι, διότι ο επιθετικός της Μπάγερν σκοράρει κατά ριπάς, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο σέντερ φορ των «ασπρόμαυρων» μαζί με τον «Λέβα», είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.