Σφελινιώτης για Μαρινάκη-Σιδηρόπουλο: «Οι παρατηρητές της Super League έγραψαν τίποτα;»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Σφελινιώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την έκθεση της αστυνομίας και την μη καταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιστατικό υβριστικής επίθεσης προς τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για την «επίθεση» του προέδρου του Ολυμπιακού: «Το θέμα το γνωρίζουμε, υπάρχουν δημοσιεύματα και στον Τύπο. Δεν είμασταν εκεί παρόντες για να ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη, τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί κανονικά. Έχουν διαβιβαστεί στην εισαγγελέα και από εκεί και πέρα κρίνει αυτή πως θα προχωρήσει η όλη διαδικασία».

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση, μάλλον κάτω στην Αθήνα δεν τα γράφουν. Εδώ στην Θεσσαλονίκη, ότι γίνεται γράφεται κανονικότατα. Αν φοβάται ο αστυνομικός, υπάρχει ο επικεφαλής και οι ανώτεροι. Δεν είναι μόνο οι συνάδελφοι παρόντες, υπάρχουν άτομα και από την Super League. Αυτοί έγραψαν τίποτα; Εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε και να λέμε το σωστό, έχουμε αποδείξει πολλάκις πως κάνουμε την δουλεία μας σωστά. Οι παρατηρητές αμείβονται από την Λίγκα, ενώ ο αστυνομικός από τον κόσμο. Στην Θεσσαλονίκη δεν ξεφεύγει τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.