Σφελινιώτης: «Ο αστυνομικός απλά μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης, συνδικαλιστής της Αστυνομίας, σχολιάζοντας την απροκάλυπτη επίθεση των αστυνομικών στους οπαδούς του Άρη, στο Περιστέρι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είδα το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο. Το αρχηγείο λέει πως ο συνάδελφος που ξεκίνησε το συμβάν, έχει ήδη απομακρυνθεί και έχει διαταχθεί από το ίδιο το αρχηγείο να γίνει περαιτέρω έρευνα. Έχει μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία. Είναι μια διαδικασία, που γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Η υπηρεσία τον μετακινεί και εφόσον διαπιστωθεί αυτό για το οποίο κατηγορείται, ο συνάδελφος υφίσταται κάποιες κυρώσεις .Αυτό που έκανε η υπηρεσία, δηλαδή να τον απομακρύνει ,είναι ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους συναδέλφους, για να παραδειγματιστούν.

Στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουμε τέτοια περιστατικά. Εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας. Η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά μέσα στα γήπεδα. Εμείς το έχουμε επισημάνει χίλιες φορές».


Μάλιστα, αποκάλυψε και μια φήμη που κυκλοφορεί σχετικά με το βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια:
«Υπάρχει η άποψη ότι το βίντεο είναι «κομμένο» και δεν βλέπουμε τι υπάρχει ποιο νωρίς, δηλαδή ποιος προκάλεσε το περιστατικό. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να έχει προηγηθεί κάτι άλλο. Εγώ όμως δεν είδα τίποτα τέτοιο με τα μάτια μου. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.