«Σφαλιάρα» από Καμπερίδη- Σλαφτσάκη στην ΚΑΕ Άρης: Νέα καταγγελία για χρωστούμενα

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Δύο ακόμη άνθρωποι, και μάλιστα εκ των «έσω», ήρθαν να προστεθούν στην μακροσκελή λίστα των καταγγελιών για χρωστούμενα, στην ΚΑΕ Άρης. Φαίνεται, λοιπόν, πως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δύσκολα θα απαλλαγούν από τον πονοκέφαλο των οφειλών.

Καταγγελία στην Επιτροπή από τον πρώην προπονητή της ομάδας, Σάββα Καμπερίδη και τον πρώην παίκτη της, Διαμαντή Σλαφτσάκη όσον αφορά την μη τήρηση των συμφωνιών που είχαν γίνει για τα οφειλόμενα τους, ήρθε στην ΚΑΕ Άρης. .Σε μία περίοδο όπου η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τις υποχρεώσεις προηγούμενων ετών αλλά και του καλοκαιριού όπου δεν υπήρχαν έσοδα, οι συγκεκριμένες καταγγελίες αποτέλεσαν το κερασάκι στη τούρτα.

Ωστόσο, η ΚΑΕ Άρης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ξέρει πως δύσκολα θα ανταπεξέλθει στις τόσες ανοιχτές υποθέσεις. Χθες λοιπόν έγινε προσπάθεια από την διοίκηση να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο τους, Παναγιώτη Καπάζογλου ώστε να βρεθεί μία λύση αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Βέβαια από προηγούμενες επαφές είχε φανεί πως για κλείσει το θέμα θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα όλο το ποσό που τους οφείλεται, μη δείχνοντας σημάδια διαλλακτικότητας. Βέβαια μπορεί τώρα κάτι να αλλάξει λόγω κυρίως του τηλεοπτικού, το οποίο αποτελεί εγγύηση είσπραξης των χρημάτων.

Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι, πως αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε ο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.