ΣΦ Άρη Ευόσμου - Ιερολοχίτες: Μήνυμα ενότητας και υστερόγραφο διαφωνίας

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Μέσα από ανακοίνωση τους οι δύο σύνδεσμοι του Άρη, Ιερολοχίτες και Ευόσμου, εξέφρασαν την άποψη τους πως πάνω από όλα είναι η ενδυνάμωση και η ενότητα του συλλόγου, ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «Θα επανέλθουμε συντόμως» ενώ θα υπάρξει και συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

«Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Π.Α.Ε. και των συνδέσμων . Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή θεμάτων για την κύρια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως με παρουσία του Προέδρου της Π.Α.Ε. Άρη κ. Καρυπίδη.

Κατόπιν της επικείμενης συνάντησης θα ενημερωθούν άπαντες επί των πεπραγμένων αυτής με καινούργια ανακοίνωση. Πάνω από όλα η ενότητα και η ενδυνάμωση του Άρη μας στα οποία αμφότεροι συμφωνούμε. Πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ Θα επανέλθουμε συντόμως», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που καταλήγει με ένα υστερόγραφο με το οποίο διαφωνεί με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ουδέποτε συμφωνήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της Π.Α.Ε. και των συνδέσμων μας κάποια πρόταση ή σύσταση όπως λανθασμένα αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της η Π.Α.Ε.».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.