Ουκρανία: Σεβτσένκο και Μίλαν ανακατασκευάζουν βομβαρδισμένο γήπεδο

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Ο Αντρέι Σεβτσένκο έχει σταθεί επανειλημμένα στα θύματα του πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, προχωρώντας σε μια εξίσου σπουδαία κίνηση. Αυτοβούλως αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά την ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο υπέστη ζημιές από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, στο κάλεσμά του για ενίσχυση ανταποκρίθηκε η Μίλαν, η οποία δωρίζει 150 χιλιάδες ευρώ.

Μετά την φιλοξενία παιδιών από την Ουκρανία, ο Αντρέι Σεβτσένκο προέβη σε μια ακόμη αξιέπαινη κίνηση, καθώς με δική του πρωτοβουλία σε συνεργασία με την ουκρανική εταιρεία "Unitede 24", ξεκινάει η ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο επλήγη από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα οι πόροι που χρειάζονται για το γήπεδο είναι 600 χιλιάδες ευρώ και ήδη η Μίλαν αποφάσισε να καλύψει το 1/4 του κόστους, ήτοι τις 150 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής συγκίνησε ιδιαίτερα τους ακόλουθούς του στα social media, αναφερόμενος στον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση. "Όταν είδα παιδιά να τρέχουν στο χορτάρι περνώντας πάνω από τους κρατήρες που άφησαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Ο εχθρός κατάφερε να καταστρέψει το γήπεδο, αλλά όχι και το πάθος των παιδιών για το παιχνίδι".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.