Σεβασμός στην Άρσεναλ

Νίκος Κουλιανός01 Αυγούστου 2020

Το φινάλε στο Campionato, αλλά και η αγωνιστική δράση στην Νορβηγία είναι στο επίκεντρο των σημερινών μας επιλογών.

Ωστόσο το ματς που ξεχωρίζει σε όλο το πρόγραμμα του διημέρου είναι ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν.

-ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Η Μπρέσια είναι πεσμένη εδώ και καιρό, παρόλα αυτά παίζει για την φανέλα και την ιστορία της. Είναι αξιοπρεπής σε όλα τα ματς και κοιτάζει τους αντιπάλους στα μάτια της, παρότι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Η Ντόρια έχει σωθεί εδώ και καιρό, ωστόσο είχε ζόρικο πρόγραμμα και μετρά τρεις απανωτές ήττες. Ευκαιρία να κλείσει την χρονιά με νίκη. Βασική μας σκέψη το g/g & over.

-ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ: Η Μόλντε ξεπέρασε ιδανική την ήττα της στο ντέρμπι με την Μπόντο και διέλυσε την φορμαρισμένη Βαλερένγκα με 4-1 και παρέμεινε κοντά στο κυνήγι της αήττητη Μπόντο Γκλιμτ. Περιμένουμε απέναντι στη Σάντεφιορντ να συνεχίσει την…παρέλαση της. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δεχτεί κι ένα γκολ,γι αυτό και κρατάμε το καλοπληρωμένο 2 & g/g.

-ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ: Μεγάλος τελικός κυπέλλου στην Αγγλία, ανάμεσα σε δύο Λονδρέζες. Παιχνίδι που έχουμε θεωρητικό φαβορί καθώς η Τσέλσι δείχνει πολύ πιο σοβαρή και στιβαρή όλη την χρονιά. Ωστόσο ποιος μπορεί να υποτιμήσει την πολυνίκη του θεσμού;Προσωπικά δεν θα το κάνω. Η βασική μου σκέψη είναι η ισοπαλία με γκολ και θα ρισκάρω στο 1-1 ή το 2-2!

-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ: Η Γιουβέντους δείχνει να χει πάει πρόωρα διακοπές μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ρονάλντο πλέον ψάχνει ένα θαύμα για να βγει πρώτος σκόρερ, ενώ ο Σάρι θα βάλει αρκετά παιδιά της U23! H Ρόμα κλείνει ιδανικά την χρονιά με... τσίτα τα γκάζια, έχοντας καπαρώσει και μαθηματικά την προνομιούχο 5ή θέση. Το Χ2, αξίζει της προσοχής μας…

-ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ: Η Μίλαν έκανε τρομερό ντεμαράζ τους δύο τελευταίους μήνες , βγήκε Ευρώπη, ωστόσο δεν πρόλαβε την πεντάδα. Το κλίμα είναι άριστο, η ομάδα σκοράρει για πλάκα και περιμένουμε να κλείσει το ίδιο εντυπωσιακά απέναντι σε μια ομάδα που την κερδίζει από συνήθεια εδώ και πολλά χρόνια. Τρομερή η παράδοση με την Κάλιαρι που έρχεται…ψιλωμένη μετά την νίκη επί της Γιουβέντους. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, αξίζει της προσοχής μας.

-ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ: Ματσάρα έχουμε και στον Ιταλικό Νότο. Η Νάπολι θα παίξει με απουσίες στην άμυνα έχοντας το μυαλό της και στο Champions League, ενώ η Λάτσιο θα ψάξει την νίκη, που ίσως της δώσει την τιμητική 2η θέση, σε περίπτωση που λήξει ισόπαλο το Αταλάντα – Ίντερ. Πάμε με το διπλό και τον φίλο μας τον Ιμόμπιλε, που αναμένεται να …ματώσει δυχτάκι και πάλι!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.