Σερβιτόρα στο Hooters ζει από τα φιλοδωρήματα, πόσα βγάζει! (vid)

Metrosport Team28 Απριλίου 2022

Στα εστιατόρια των ΗΠΑ, είναι υποχρεωτικό οι πελάτες μαζί με τον λογαριασμό να υπολογίζουν και το φιλοδώρημα του σερβιτόρου. Μια σερβιτόρα της γνωστής αλυσίδας «Hooters» έδωσε μια εικόνα για το πόσα χρήματα μπορεί να κερδίσει σε μια μέρα από τα tips.

Η Λία Φένελι, η οποία είναι φοιτήτρια της νομικής, έχει χιλιάδες ακόλουθους στο TikTok, καθώς προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες πέραν αυτών που αφορούν το εργασιακό κομμάτι. Σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα, η Λία ανέφερε ότι κάθε Πέμπτη δουλεύει οκτάωρο (12μμ-8μμ) θέλοντας να ανεβάζει το εισόδημά της. 

Είπε ότι κατά την διάρκεια της βάρδιας έλαβε διάφορα χρηματικά ποσά, είτε σε μετρητά, είτε μέσω κάρτας. Το φιλοδώρημα μπορεί να είναι και μηδέν δολάρια, όταν πρόκειται για παραγγελία-πακέτο. Το χαμηλότερο που μπορεί να της αφήσουν οι πελάτες που επισκέπτονται το εστιατόριο είναι 3, 4 και 6 δολάρια, ενώ τα υψηλότερο φιλοδώρημα μπορεί να φτάσει από 20 έως 31 δολάρια. 

Η Λία ισχυρίστηκε ότι της έχουν αφήσει και 50 δολάρια, αλλά ο πελάτης ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Μετά την βάρδια της, η νεαρή φοιτήτρια πρόσθεσε τα tips που είχε λάβει και το ποσό ήταν 282 δολάρια σε μετρητά. Στο παραπάνω ποσό πρόσθεσε και ένα φιλοδώρημα 100 δολαρίων που της άφησε ένας θαμώνας επειδή έμεινε για ώρα στο τραπέζι του. «382 δολάρια, δεν είναι κακό», σχολίασε η Λία.

@leah_fennelly Sunday edition 🧡 #hooters #serverlife #hootersgirl #workwithme ♬ original sound - Leah Fennelly
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.