Σέρρες: Πεζός παρασύρθηκε στον περιφερειακό δρόμο – Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2026

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (31/1) στον περιφερειακό δρόμο Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης Νεοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews, το ατύχημα συνέβη όταν πεζός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η συνδρομή των πυροσβεστών. Η κυκλοφορία στο σημείο ρυθμίστηκε από την Τροχαία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.