Σέρρες: Διαμαρτυρία εμπόρων και καταστηματαρχών για το click away

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Αυθόρμητη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Σερρών έμποροι και καταστηματάρχες της πόλης των Σερρών ζητώντας από την Πολιτεία να άρει τη μέθοδο του click away προκειμένου να ανοίξουν τα καταστήματά τους και να λειτουργήσουν κανονικά τις ημέρες των εορτών.

Οι άνθρωποι του εμπορικού κόσμου προτείνουν και μέθοδο προκειμένου να πάρουν μια “ανάσα” για τις ημέρες των εορτών. Καλούν την Πολιτεία να ανοίξουν τα καταστήματα και η είσοδος των καταναλωτών να γίνεται ένα-ένα άτομο.

“Η μέθοδος του click away δεν μπορεί να λειτουργήσει κι αυτό γιατί τα μικρά καταστήματα της πόλης δεν διαθέτουν e-shop” ανέφεραν, τονίζοντας ότι “εμείς οι μικροί καταστηματάρχες ζητάμε να εισέρχεται ένα-ένα άτομο μέσα στο κατάστημα για να το εξυπηρετούμε και βέβαια να γίνεται καταγραφή των ατόμων, τηρώντας πάνω απ' όλα το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ έτσι ώστε να λειτουργήσει η αγορά γι’ αυτές τις ημέρες. Οι καταναλωτές θα τηλεφωνούν στο κατάστημα, θα κλείνουν το ραντεβού τους για την ώρα προσέλευσης έτσι ώστε στη συνέχεια να έρχονται για να τους εξυπηρετούμε. Θα πρέπει να επιβιώσουμε και εμείς δεν γίνεται αλλιώς”, λένε οι καταστηματάρχες.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.