Σέρρες: Ανήλικα πήδηξαν τα κάγκελα του ιδρύματος για να βρουν τους γονείς τους!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στη μέση του οδοστρώματος βρέθηκαν 4 παιδιά που πήδηξαν κάγκελα και παράθυρα του ιδρύματος που τα φιλοξενεί στις Σέρρες για να βρεθούν στην οικογένειά τους.

Η μητέρα τους, Αμαλία Ζουρνατζή, έχασε την επιμέλεια των παιδιών της μετά από καταγγελίες στο πρόσωπο της, με τον εισαγγελέα Σερρών να αποφασίζει τα παιδιά να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα καθώς το οικογενειακό περιβάλλον και δεν είναι το κατάλληλο για να μεγαλώσουν.

Η ίδια ισχυρίζεται πως τα είδε μόνα τους στο οδόστρωμα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, καθώς θεωρούσε πως το κέντρο αποκατάστασης φυλάσσεται. Οι γονείς αναρωτήθηκαν τι θα γινόταν σε περίπτωση ατυχήματος και ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη, καθώς είχαν ενημερώσει τους υπευθύνους του ιδρύματος πως τα παιδιά θα προσπαθούσαν να το σκάσουν καθώς θέλουν να επιστρέψουν στην οικογένεια τους.

Η μητέρα όπως υποστηρίζει ότι κάλεσε την αστυνομία ενημερώνοντας πως τα παιδιά βγήκαν από το ίδρυμα και μάλιστα ισχυρίζεται πως χτύπησε το κουδούνι του ιδρύματος, αλλά δεν της άνοιξε κανείς, ούτε ενδιαφέρθηκε για το που ήταν τα παιδιά όση ώρα απουσίαζαν από το ίδρυμα.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας περιέγραψε πώς κατάφεραν αυτή και τα τρία αδέρφια της να βγουν από το κέντρο αποκατάστασης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Πηγή: diktyotv.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.