Όλα τα βλέμματα στην Ιταλία είναι στραμμένα στο Τορίνο και στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Serie A.
Οι «τζιαλορόσι» μετρούν μόλις 1 νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια τους με την «Μεγάλη Κυρία» (4-5-1 υπέρ της Γιούβε η παράδοση). Στα καθαρά αγωνιστικά ο φορ Βλάχοβιτς παραμένει εκτός για τους γηπεδούχους, όπως και ο τιμωρημένος μέσος Κοπμάινερς, ενώ επανέρχεται στην αποστολή μετά από πολλούς μήνες, ο φορ Μίλικ. Για τους φιλοξενούμενοι οι Ντικά και Αλ Αϊναουί απουσιάζουν λόγω του Κόπα Άφρικα, ενώ εκτός τέθηκε και ο βασικός φορ Ντόβμπικ.
Στο μεταξύ νωρίτερα η Λάτσιο υποδέχεται την Κρεμονέζε και με νίκη θέλει να πλησιάσει περισσότερο τις θέσεις της Ευρώπης. Στα αγωνιστικά Μπασίρου και Ντιά λείπουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ είναι τιμωρημένοι οι πολύτιμοι Τζακάνι και Μπάσιτς. Για την Κρεμονέζε είναι εκτός ο αρχηγός Μπιανκέτι και ο μέσος Παγιέρο (τιμωρημένος).
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
- 19:00 Λάτσιο – Κρεμονέζε (CosmoteSport 3)
- 21:45 Γιουβέντους - Ρόμα (CosmoteSport 3)
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube