Serie A: Μεγάλη νίκη η Αταλάντα, κίνδυνος να μείνει εκτός CHL η Γιουβέντους!

Metrosport Team18 Απριλίου 2021

Βήμα εισιτηρίου Champions League έκανε η Αταλάντα που με γκολ (1-0) του Ρουσλάν Μαλινόβσκι στο 87ο λεπτό «ξέρανε» τη Γιουβέντους, βάζοντας τέλος σε μια βαριά αρνητική παράδοση 20ετίας και προσπέρασε τη «Γηραιά Κυρία» αφήνοντάς τη στην 4η θέση του Campionato!

Από την εποχή του… Τακινάρντι

Η «Dea» είχε να κερδίσει 20 ολόκληρα χρόνια τη Γιουβέντους σε επίπεδο Serie A, από τον Φλεβάρη (3/2) του 2001 όταν είχε επικρατήσει 2-1 με ανατροπή από το 0-1 του αυτογκόλ του Παγκανιν, με τα γκολ των Λορέντσι και Βέντολα της Γιούβε του Ντάβιντς, του Ζιντάν, του Πεσότο και του Τακινάρντι... 

Έκτοτε η Γιουβέντους σε 32 ματς που ακολούθησαν ως το σημερινό, μετρούσε 24 νίκες και 8 ματς είχαν λήξει ισόπαλα!

Η λύτρωση του Μαλινόβσκι

Δίχως τον τραυματία Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ντιμπάλα σε… ρηχά νερά και με τον Κιέζα να γίνεται αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 58’ η «Γηραιά Κυρία» έχασε τη δύναμή της επιθετικά, η Αταλάντα είχε την υπεροχή και «λυτρώθηκε» στο 87’ με το γκολ του Μαλινόβσκι.

Η Γιουβέντους έπεσε στην 4η θέση, η Νάπολι είναι πλέον στο -3 (και παίζει το βράδυ με την Ίντερ) και η Λάτσιο την έφτασε κι εκείνη πλέον στους 4 βαθμούς, με το εισιτήριο για το CHL να μην είναι σε καμία περίπτωση απόλυτα εξασφαλισμένο!

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Μέλε (72’ Μαλινόφσκι), Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Πεσίνα (46’ Πάσαλιτς), Ζαπάτα, Μουριέλ (68’ Ίλιτσιτς)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο, ΜακΚένι (78’ Αρτούρ), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (58’ Ντανίλο), Ντιμπάλα (68’ Κουλουφσέφσκι), Μοράτα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.