Serie A: Η Νάπολι της ανατροπής-Το εντυπωσιακό της ρεκόρ

Δημήτρης Μπασμπαρέλας08 Απριλίου 2024

Ανατροπή και πάλι. Έγινε συνήθεια για τη Νάπολι στη φετινή χρονιά. Να γυρνά παιχνίδια, ενώ είναι πίσω στο σκορ. Είναι, εξάλλου, η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια αγώνων.

Βρέθηκε να χάνει από τη Μόντσα με 1-0, ωστόσο το γύροισε με σχετική άνεση μάλιστα, κάνοντας το 3-1 και στο τέλος πανηγύρισε το διπλό με 4-2. Βέβαια, η φετινή της πορεία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή υπερομάδα, που κατέκτησε τον τίτλο.

Όπως και να έχει, φέτος μετρά 19 κερδισμένους βαθμούς, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα στη Serie A. Για πρώτη φορά μάλιστα, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, μιας και η προηγούμενη ήταν τη σεζόν 2017-18. Τότε, είχε φτάσει τους 28 πόντους. Πρόσφατα, στις 17/3, βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Ίντερ, αλλά ισοφάρισε (1-1), ενώ στις 28/2 έχανε με 1-0 από τη Σασουόλο, ωστόσο έκανε εντέλει εμφατικό διπλό, αφού στην πορεία της αναμέτρησης την έβαλε έξι γκολ (6-1).

Χαμηλές πτήσεις βέβαια, για τους «παρτενοπέι» όσον αφορά το φετινό Πρωτάθλημα. Η Νάπολι μετά από 31 αναμετρήσεις στο ιταλικό Πρωτάθλημα μετρά 48 βαθμούς και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.