Σερέλης για ΠΑΟΚ: «Χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο-Προσφέρονται για να δώσουμε ρυθμό αυτά τα ματς»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2025

Ο Χρήστος Σερέλης, που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την εικόνα των «πράσινων» και στάθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που έδειξαν σε κάθε ημίχρονο.

«Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά στην άμυνα και μετά στο ημίχρονο γι’ αυτό μίλησα. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε, δε θέλουμε να είμαστε έτσι στην άμυνα και σίγουρα δουλεύουμε, για να περάσουμε στην ομάδα αυτά που θέλουμε και να είμαστε έτοιμοι.

Οι παίκτες χρειάζονται ρυθμό και αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται γι’ αυτό το σκοπό. Για να παίξουν αυτά τα παιδιά, να πάρουν ρυθμό και να μπουν στην ομάδα.

Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στην Euroleague και μετά θα δούμε κι εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι ομάδες μεταξύ τους γνωρίζονται, δεν έχουν να κρύψουν η μία από την άλλη κάτι, αλλά προέχει το ματς στην Euroleague», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.