Σεπόλια: Ένταλμα σύλληψης της μητέρας της 12χρονης

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των συστηματικών βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Πιο συγκεκριμένα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της μητέρας της 12χρονης! Πρόκειται για εξέλιξη που δίνει μία διαφορετική προέκταση στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και απομένει να φανεί με ποιον τρόπο είχε εμπλοκή που την οδηγεί στη σύλληψη!

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega πρόσθεσε ότι το απόγευμα θα καταθέσει εκ νέου το παιδί σε μια συμπληρωματική κατάθεση σε σχέση με το αν ο 53χρονος το εξέδιδε σε οίκους ανοχής, όπως έχει ήδη καταγγελθεί. Θυμίζουμε ότι αυτό φαίνεται να συνέβαινε σε οίκο ανοχής στο Γκάζι. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα επιδειχθούν φωτογραφίες στο 12χρονο κορίτσι από δύο με τρία ακόμα άτομα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για τους βιασμούς.


Στο μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Σεπολίων και αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών. Κατά τις απολογίες τους φέρονται να τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αρνούμενοι τον βιασμό του παιδιού και υποστηρίζοντας ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Μάλιστα ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι πλήρωνε το κορίτσι όσες φορές συνευρέθηκε μαζί του, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.