Σεπόλια: «Ο γιος του Μίχου πήγε να τον δείρει και τον συγκράτησα»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Άναψαν τα αίματα μέσα στο δικηγορικό γραφείο ,όπως αποκάλυψε ο γιος του Ηλία Μίχου που συνόδευσε τη μητέρα του στον επαγγελματικό χώρο του νομικού Φαήλου Κρανιδιώτη για να την υποστηρίξει στο αίτημα διαζυγίου που υπέβαλε στον παιδοβιαστή σύζυγό της.

 «Η σύζυγος τον έφερε στο γραφείο μου, μαζί με το γιο του και απαίτησε διαζύγιο. Αρνήθηκα την υπεράσπισή του. Εγώ συγκράτησα τον γιο του να μην του επιτεθεί όταν πληροφορήθηκε αυτά τα πράγματα. Αντιστάθηκε δεν ήθελε να δώσει το διαζύγιο. Τον απείλησε ότι θα κάνει αίτηση διαζυγίου που θα λέει σαν λόγο τα μηνύματα με την ανήλικη» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο δικηγόρος της Ελισάβετ Λέκκα, επανάλαβε ότι η πρώην σύζυγος του μαστροπού παιδόφιλου των Σεπολίων είχε πλήρη άγνοια για τον έκλυτο βίο του 53χρονου παιδοβιαστή. «Δεν γνώριζε τίποτα. Φαίνεται και από τις καταθέσεις της μητέρας του παιδιού ότι το πληροφορήθηκε από μήνυμα που της έστειλε η γυναίκα κοινοποιώντας της και δύο διαλόγους ότι ο άνδρας της έστελνε τέτοια μηνύματα. Έλεγε ότι θα τον καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Από τον Ιανουάριο είναι σε διάσταση και από τον Δεκέμβριο είχε σταματήσει να πηγαίνει στο κατάστημα να βοηθάει. Οποιαδήποτε φυσιολογική γυναίκα αν έβρισκε τον άνδρα της να στέλνει μηνύματα και σε μια ενήλικη γυναίκα, πόσο μάλλον σε μια ανήλικη» κατέληξε.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.