Σενγκέργκης: «Ο Μπούργος έφερε ψυχολογία και βοήθησε πολύ τους ξένους»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Ο Παναγιώτης Σενγκέργκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμπειρία του από τον Άρη και την ατυχία που του στέρησε την συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα. «Πιστεύω θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν δεν υπήρχε το ban γιατί θα μου δινόταν μία σημαντική ευκαιρία. Είχα δύο εβδομάδες που έγινα επαγγελματίας και ο κ. Ενινγκ θα με χρησιμοποιούσε. Αλλά με έπιασε ο κ. Χαριστέας και μου είπε ότι λόγω αυτού του προβλήματος δεν θα μπορούσα να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Ηταν δύσκολο γιατί μέχρι το φινάλε έκανα μόνο προπονήσεις. Στα πλέι οφ μετά η ομάδα έπαιζε με τραυματίες. Στα 18 μου ετοιμαζόμουν να κάνω το πρώτο μου παιχνίδι και «έσκασε» αυτό, αλλά εντάξει η ζωή πάει μπροστά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ειδικά για τα μικρά παιδιά είναι δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής. Έρχεται ο επόμενος και ανακατεύεται η κατάσταση. Τους παίκτες που ήταν καιρό στην ομάδα τους ήξεραν, αλλά εμείς οι μικροί έπρεπε να δείξουμε ξανά από την αρχή τι αξίζουμε.»

Για τους νεαρούς του Άρη που ξεχώρισαν κόντρα στη Γάνδη ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω μικρά παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ημουν 13 χρόνια στην ομάδα και πολύ σπάνια έβλεπα μικρούς να παίζουν, άρα αυτό είναι καλό σημάδι. Ελπίζω όλο αυτό να πάει ακόμη πιο μπροστά και να παίρνουν χρόνο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Καταλαβαίνω πως νιώθουν. Ελπίζω να είναι υγιείς και να πάνε τα πράγματα όπως θέλουν.»

Για την εικόνα του Άρη σημείωσε: «Η ομάδα δεν είναι ολοκληρωμένη. Εχει πολύ καλά στοιχεία, ειδικά μπροστά. Με δύο-τρεις προσθήκες που έρχονται θεωρώ ότι θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Δούλεψα με τον Μπούργος τους τελευταίους 2-3 μήνες. Εφερε ψυχολογία και η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει. Βοήθησε πολύ τους ξένους. Οταν σε κερδίζει ο προπονητής και τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό. Ο Μπούργος μπήκε κατευθείαν στην ομάδα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.