Σεναρίων συνέχεια - «Όχι του Μπονατσόλι στον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Μετά το ρεπορτάζ και την επιβεβαίωση της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να κάνει δικό του ως δανεικό από την Σαλερνιτάνα, τον Φεντερίκο Μπονατσόλι, υπήρξε... μπαράζ δημοσιευμάτων από τη γείτονα χώρα για τον Ιταλό επιθετικό που φαίνεται να βρίσκεται στην transfer list του Ιταλικού συλλόγου με τον χρόνο να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το πρώτο δημοσίευμα ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή και τον Δικέφαλο, «Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές».

Εν συνεχεία δημοσίευμα από το sportitalia.com, φέρνει στο προσκήνιο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να διαψεύδον ότι κινήθηκαν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δώσει περίπου 1 εκατομμύριο για τον εξάμηνο δανεισμό του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μετά από τον «θόρυβο» που προκλήθηκε, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, τοποθετήθηκε και ανέφερε χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του παίκτη ούτε με πώληση ούτε με δανεισμό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μένει εκεί που είναι».

Μετά από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό αλλά και τη Βερόνα που βρέθηκε στη μεταγραφική συζήτηση για τον Μπονατσόλι, το sportitalia.com αναφέρει πως ο Ιταλικός σύλλογος απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του ποδοσφαιριστή περιμένοντας τη λήξη των μεταγραφών, ενώ οι φίλοι του Δικεφάλου συνεχίζουν το πρέσινγκ τους στον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.