Σενάριο για Μιγκέλ Τράουκο και ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης05 Ιουλίου 2020

Γαλλικά δημοσιεύματα τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους, φέρνουν στην επιφάνεια ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον αμυντικό της Σεντ Ετιέν, Μιγκέλ Τράουκο.

Πρόκειται για έναν αριστερό οπισθοφύλακα ο οποίος αγωνίζεται στο Γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, η οποία πέρσι το καλοκαίρι τον απέκτησε από την Φλαμέγκο έναντι 1.7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος Μιγκέλ, φέτος έχει καταγράψει φέτος 19 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα (το οποίο διεκόπη οριστικά, λόγω κορωνοϊού) έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ, απέναντι στη Νάντ και δύο ασίστ. Ο ίδιος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού από το 2014, έχοντας καταγράψει συνολικά 50 συμμετοχές.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «Πράσινους» έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ενώ το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρακολουθεί την περίπτωση του χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τραούκο για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά δεν έχουν τελειώσει ακόμα, παρά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του θα αγωνιστεί εναντίον της Παρί σεν Ζερμέν, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, ο οποίος έχει οριστεί για τις 24 Ιουλίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.