Σενάριο επιστροφής Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ με αφορμή ένα story και την υπόθεση Τσόλακ!

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Βελγικό δημοσίευμα αποκάλυψε σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σταντάρ Λιέγης για τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ.

Η έλευση του Μάικλ Κρμέντσικ στην Τούμπα φαίνεται πως φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Κροάτη, ο οποίος δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοση του τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Η Σταντάρ Λιέγης, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει προστεθεί στο «κάδρο» και το σενάριο επιστροφής του...Τσίμιροτ.

Ο Βόσνιος αγωνίζεται στην Σταντάρ και πιθανώς δε θα έλεγε όχι στην επιστροφή του, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Το σενάριο τον εμπλέκει στις συζητήσεις ΠΑΟΚ - Σταντάρ για την υπόθεση Τσόλακ. Με στόρι του μάλιστα, στο οποίο παρουσιάζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ φούντωσε  τις... φήμες, χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται ακόμη. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι αναζητεί χαφ, η περίπτωση Κροβίνοβιτς παρουσιάζει δυσκολίες, τσεκάρονται ακόμη 2-3 περιπτώσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις.


Αναλυτικά το δημοσίευμα από το Βέγλιο

«Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι πιθανό να είναι ο επόμενος επιθετικός της Σταντάρ. Οι πιθανότητες είναι πραγματικές αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα του συλλόγου της Λιέγης και του ΠΑΟΚ.

Η άφιξη του Μάικλ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ ωθεί τον Κροάτη επιθετικό στην έξοδο. Ο Τσόλακ έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε εννέα συμμετοχές φέτος. Προηγούμενος έχει κάνει καλές χρονιές στη Γερμανία και την Κροατία. Η Σταντάρ θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.