Σενάρια για «γάμο» Φερστάπεν και Mercedes

Metrosport Team04 Μαρτίου 2024

Σενάρια για «γάμο» Φερστάπεν και Mercedes! 

Κίνδυνος η «υπόθεση Χόρνερ» να αποδειχθεί πολύ ζημιογόνα για τη Red Bull Racing. O Βρετανός απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς εργαζόμενη της ομάδας έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα, ωστόσο το «μαύρο σύννεφο» δεν λέει να απομακρυνθεί. 

Στο περιθώριο του Grand Prix Μπαχρέιν, απεστάλη ένα ανώνυμο email σε πάνω από 150 ανθρώπους, μεταξύ αυτών διευθυντές ομάδων, υπάλληλοι της FIA, ο πρόεδρος της Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, προσωπικό της F1, όπως επίσης και ο CEO, Στέφανο Ντομενικάλι. Στο περιεχόμενο του email υπήρχε ένας φάκελος με στοιχεία της «υπόθεσης Χόρνερ», με την αυθεντικότητά τους να μην έχει εξακριβωθεί.

Το όλο ζήτημα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις και οι επιπτώσεις στην αυστριακή ομάδα μπορεί να είναι μεγάλες. Η μεγαλύτερη ενδέχεται να είναι η αποχώρηση του αστέρα της, Μαξ Φερστάπεν, με τη Mercedes-AMG να είναι ως πιθανός προορισμός του. Στο paddock του Μπαχρέιν, εκεί που διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της σεζόν της Formula 1, o επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ, εθεάθη με τον πατέρα του Φερστάπεν, Γιος, να συζητούν για ώρα. Με δεδομένο πως έγινε σε κοινή θέα, μόνο τυχαία δεν ήταν. Όλα αυτά την ώρα που ο Γιος Φερστάπεν ζήτησε έμμεσα την απομάκρυνση του Κρίστιαν Χόρνερ από το ρόλο του επικεφαλής της Red Bull Racing.

Ο Βολφ ρωτήθηκε άμεσα σχετικά με τις φήμες που ξεκίνησαν περί μετεγγραφής-σοκ του Φερστάπεν στη Mercedes και είπε: «Όλα είναι πιθανά». Το 2025 ανοίγει μία θέση στη Mercedes-AMG, καθώς είναι ήδη γνωστό πως ο Λιούις Χάμιλτον αναμένεται να αποχωρήσει για τη Scuderia Ferrari.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.