Σέμος: «Θα βρει την δύναμη να επανέλθει ο Ηρακλής»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Ο Λάζαρος Σέμος, πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ηρακλή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, αλλά και το πέρασμά του από τον Γηραιό. «Είμαι στα Γιάννινα και έχω ακαδημία, δουλεύω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουν σταματήσει τα πάντα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ βλέπω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον, πέρα από τους 11 που θα παίζουν, και από την σκοπιά των προπονητών γιατί είναι δύο νέοι τεχνικοί. Ο Γκαρσία που ανέλαβε πρόσφατα και προσπαθεί να περάσει νέες ιδέες και από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής, ο οποίος είναι από πέρσι, έχει νέες ιδέες στον τρόπο ανάπτυξης και έχει κάνει καλά παιχνίδια».  

Εξέφρασε την άποψη ότι: «Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ έρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της δυσκολίας του αγώνα στην Τούμπα δεν θα είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο». Για τον Πάμπλο Γκαρσία συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Τον Γκαρσία δεν τον πρόλαβα σαν ποδοσφαιριστή, ήρθε μετά από μένα. Είναι ένα δείγμα, αυτό στην Κ19 του ΠΑΟΚ, που μπορεί να συνυπολογιστεί, είναι και εκεί ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Σίγουρα δουλεύοντας μέσα στον οργανισμό του ΠΑΟΚ έχει την προσωπικότητα για να είναι νέος προπονητής» ενώ για τον Βιεϊρίνια υπογράμμισε:  

«Στην αποκατάσταση παίζει ρόλο και η ηλικία. Σίγουρα υπάρχει καταπόνηση από τα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να κάνω εικασία, λογικά υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο γι' αυτούς που έχουν πολλά χρόνια προετοιμασιών. Εξαρτάται, πάντως, και από την φυσική κατάσταση». Για τον Ηρακλή, τέλος, ανέφερε: «Πέρασα αρκετά χρόνια σε πολύ καλές εποχές και τώρα είναι στενάχωρο να μην τον βλέπουμε ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω μία ελπίδα λόγω της ιστορίας και του κόσμου, ότι θα βρει την δύναμη να επανέλθει όπως παλιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.