Σελιμάι: «Πρότυπό μου ο Τσαούσης, εύχομαι να φτάσω στο επίπεδό του»

Κωστής Παναγιώτου18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ερμής Σελιμάι εντάχθηκε πέρυσι στην Κ19 του ΠΑΟΚ από τον Πανερυθραϊκό και σχεδόν σε όλη την προηγούμενη σεζόν προπονήθηκε με τη Β ομάδα των "ασπρόμαυρων". Στα φετινά φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ στο χθεσινό φιλικό (17/9) με τον Μακεδονικό αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 18χρονος υπέγραψε το φετινό καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο με τον "δικέφαλο", έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Σελιμάι μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, με τον Μακεδονικό, και αναφέρθηκε στην εμπειρία της Β ομάδας, στους προσωπικού του στόχους, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο Μάριο Τσαούση, με τον οποίο αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία στην Β ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι τρομερή εμπειρία για εμάς που προερχόμαστε από την Κ-19 να παίζουμε με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας και σε τέτοιο επίπεδο πρωταθλήματος μας βοηθάει να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, είμαστε πολλά παιδιά, ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξελιχθεί».

Η συμμετοχή του Κουλιεράκη και του Τσαούση στην πρώτη ομάδα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο σε εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά; «Σίγουρα είναι κίνητρο, με αυτά τα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι ένα πρότυπο για εμάς και κάθε μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδό τους και να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα. 

Το παράδειγμα το δικό μου είναι ο Μάριος Τσαούσης, γιατί πέρυσι μιλούσαμε κάθε μέρα στην προπόνηση και με βοηθούσε και μακάρι να φτάσω στο επίπεδό του. Μιλήσαμε πρόσφατα με τον Μάριο, του ευχήθηκα για το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για εκείνον. Εύχομαι να φτάσω στο επίπεδό του και εγώ.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πάρω όσο πιο πολλές συμμετοχές μπορώ φέτος και να καταφέρω να κάνω προπονήσεις με την πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.