Σειρήνες Γρεβενών: Με την ευχή για επιτυχίες και παραμονή στην Ά Εθνική

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2024

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα παράγοντες, προπονητές και αθλήτριες της ομάδας που αγωνίζεται στην Ά εθνική, αλλά και της Β΄ ομάδας των Σειρήνων Γρεβενών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Γρεβενών και βρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ οι ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και η ευλογία του πατέρα Χρήστου συνόδευσαν τους πάντες ενόψει του 2024. Ο πρόεδρος των Σειρήνων Γρεβενών κ. Αναστάσιος Τσιρίκας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους και όλες και χωρίς τραυματισμούς στα παίκτριες.

Και φυσικά πολλές νίκες προκειμένου ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Ά εθνική ποδοσφαίρου όπου αγωνίζεται. Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο fb οι άνθρωποι των Σειρήνων Γρεβενών: «Κληρώθηκαν πολλά δώρα και θέλουμε να συγχαρούμε τις τυχερές παίκτριες!

Στις βασιλόπιτες, για την ομάδα της Α' Εθνικής, η τυχερή παίκτρια που κέρδισε το φλουρί και ένα χρηματικό δώρο ήταν η Βασιλική Φραγγοπούλου, ενώ για το Σύλλογο, το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Χρήστος Μπλάντος.

Ευχόμαστε μια επιτυχημένη, πλούσια σε ευχάριστα γεγονότα χρονιά, με υγεία και πρόοδο σε όλους τους τομείς, για όλα τα μέλη της ομάδας, τους φιλάθλους μας, τους χορηγούς μας και όλους όσοι μας στηρίζουν!

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας!».

• Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι από τον φωτογραφικό φακό του Χρήστου Δημάδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.