«Σειρήνες» από Πρέμιερ Λιγκ για Κβαρατσκέλια: Πόσο τον κοστολογεί η Νάπολι;

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Το ενδιαφέρον συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ έχει προκαλέσει -και όχι άδικα- ο Κβίσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στην εξαιρετική πορεία της Νάπολι. Ο Ντε Λαουρέντις ενημέρωσε το πόσο τον κοστολογεί και οι ομάδες ετοιμάζονται να στρώσουν χρυσάφι στα πόδια του Γεωργιανού.

Λίβερπουλ και Τσέλσι φαίνεται να είναι δύο από τους πιθανούς προορισμούς του «Κβαραντόνα», όπως αναφέρουν ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, μετά την αποκάλυψη της αρχικής τιμής που όρισε ο πρόεδρος της Νάπολι για το αστέρι της ομάδας του, η οποία ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, με τις τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχουν ξεφύγει, το ποσό αυτό δεν ακούγεται και τόσο μεγάλο, είδικα όταν μιλάμε για έναν παίκτη 21 ετών o οποίος μετρά ήδη 8 γκολ και 10 ασίστ σε 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ.Έτσι, εφόσον αληθεύει πως η τιμή του είναι αυτή, το σενάριο ο Κβαρτσκέλια να γίνει κάτοικος Αγγλίας, μοιάζει εξαιρετικά εφικτό.

Ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, το ενδιαφέρον της ομάδας του Κλοπ φαίνεται να είναι εντονότερο από αυτό των Λονδρέζων, ειδικά από την στιγμή που ο Σαλάχ έχει μετακινηθεί τελευταία στον άξονα, αφήνοντας κενή θέση στα άκρα της επίθεσης.

Πάντως, από πλευράς Νάπολι ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να διαπραγματευτεί για τον παίκτη πριν την λήξη της σεζόν που διανύουμε ενώ για την ώρα ο Γεωργιανός φαίνεται νααπολαμβάνει τις μέρες του στην ιταλική ομάδα, η οποία έχει μπει δυναμικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.