ΠΑΟΚ: «Μάτια» της Μίλαν για τον Τζίμα

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στα «μπλοκάκια» των  σκάουτερ της Μίλαν υπάρχει ψηλά στην λίστα το όνομα του Στέφανου Τζίμα. Ο 17χρονος επιθετικός, ο οποίος προπονείται με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στα υπόψιν των «Ροσονέρι», δεδομένης της τεράστιας προοπτικής που παρουσιάζει.

Μάλιστα, προ ημερών άνθρωποι της Μίλαν φαίνεται πως βρέθηκαν στην Ελλάδα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιριστή με την φανέλα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο  «Δικέφαλος» ρίχνει τους τόνους, θεωρώντας αυτονόητο πως τόσο ο Τζίμας όσο και άλλες περιπτώσεις παικτών που προέρχονται απο τις ακαδημίες της ομάδας, είναι λογικό να απασχολούν και να βρίσκονται μόνιμα στο μικροσκόπιο πολλών ομάδων που αναζητούν ταλέντα σε τέτοιες ηλικίες.

Να θυμίσουμε πως ο Τζίμας βρίσκεται μόλις στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας, καθώς έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, στο νικηφόρο παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι στην Καλαμάτα (2-0). O 17χρονος επιθετικός φαντάζει ενα μεγάλο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ, όμως, επί του παρόντος, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν προτίθενται να μπουν στο «τρυπάκι» των μεταγραφικών σεναρίων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.