Σεϊρεκίδης: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, και μίλησε για το Final 4 που συμμετέχει η ομάδα του στη Χαλκίδα και τις πιθανότητες για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το φάιναλ φορ και τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Η κάθε ομάδα ξεκινάει από την ίδια αφετηρία και όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν το Κύπελλο. Για εμάς και ο ημιτελικός είναι σαν τελικός, πρέπει να κάνουμε πολλά σωστά πράγματα. Είτε αυτό λέγεται άμυνα, είτε αιφνιδιασμοί είτε σωστές επιλογές στην επίθεση. 

Πιστεύω πως θα ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ο Δούκας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει εμπειρία από τέτοιες διαδικασίες και είναι 50-50 οι πιθανότητες. Είμαστε έτοιμοι, ειδικά στον δεύτερο γύρο η ομάδα έδειξε καλά δείγματα και εκεί θα πατήσουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η κάθε ομάδα θέλει για τον δικό της λόγο το Κύπελλο, εμείς για έναν λόγο παραπάνω γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παλεύει συνεχώς για τίτλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.