«Σεφτέ» στις νίκες για τον Πανσερραϊκό!

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague 2, πέτυχε ο Πανσερραϊκός καθώς επικράτησε του Απόλλων Λάρισας με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και της ροής του αγώνα, ωστόσο χρειάστηκε ένα αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων για να πάρει τα ηνία και στο σκορ με τον Παπαβασιλείου στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Οι παίκτες του Σαραγόσα κατάφεραν να κρατήσουν το γκολ αυτό μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν έτσι την πρώτη τους νίκη για φέτος έπειτα από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει...τρίποντο μετρώντας 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κόντσι (76′ Φουάσης), Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Παπαβασιλείου (86′ Χαϊνταρά), Κανίς, Ανάκογλου (82′ λ.τ Έππας).

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56′ λ.τ Ζιάκας), Βίγια (81′ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65′ λ.τ Παναγιώτου), Κανούλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.